Klantenservice 013-8228750
Gratis verzending vanaf €39 (NL)
Gratis retourneren
Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!
9.2 tm-kiyoh
Schooltje spelen, een tip van Juf Daan

Schooltje spelen, een tip van Juf Daan

0 reactie minuten lezen
Met schooltje spelen haal je school op een leuke en speelse manier in huis. Spelen en leren, een win-win situatie..!!
Lees hier de tip van Juf Daan...schooltje spelen.

Juf Daan is een lerares met meer dan 20 jaar ervaring in het basisonderwijs. 

Juf Daan geeft door middel van een filmpje uitleg over een artikel uit het assortiment van Zwijsen. Zwijsen levert lesmateriaal aan scholen. Educatief-speelgoed heeft ondersteunende spellen en oefenboeken in het assortiment die 100% aan sluiten bij school. 

In deze blog tipt Juf Daan een item uit de collectie Op advies van de juf. Hét assortiment van onze ever- en bestsellersLoco leerspellen en de boekenserie ik leer lezen met Zwijsen. Deze keer tipt Juf Daan het leuke en leerzame spel Schooltje spelen! Dit spel is niet alleen leuk voor thuis, maar zeker ook om op school in de klas te spelen.

Zelf juf of meester spelen

Schooltje spelen is hét leerspel voor kinderen van rond de 6 tot en met 9 jaar die zin hebben om zelf ook juf of meester te spelen. Met schooltje spelen haal je school op een leuke en speelse manier in huis. Maar ook op school in de klas biedt het leerspel plezier. Wie speelt de juf of meester? En wat moeten de leerlingen doen? Kinderen leren spelenderwijs lezen, schrijven en rekenen op een manier die aansluit bij wat ze leren op school. Met de werkboeken, schoolbel, diploma, beloningsstickers, oefenkaarten en de uitwisbare stiften kruipen kinderen écht in de rol van juf of meester.

Zo werkt het!

Wil je weten hoe het spel werkt? Bekijk dan het filmpje van juf Daan, waarin ze precies laat zien hoe je juf of meester speelt met ‘je eigen schooltje’.

 
Wil je na het lezen of zien van dit filmpje nog meer oefenmateriaal bekijken wat 100% aansluit bij school? Neem dan eens een kijkje in de shop bij Zwijsen.
 
Veel kijkplezier..!!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »